MEDICINAAL THEE VAN DE BLADEREN, TINCTUUR VAN DE BLADEREN, BAD VAN BLADEREN ROZEMARIJN IS AANGEWEZEN BIJ astheniet.
CULINAIR AANGEZIEN DE SMAAK STERK IS, IS ROZEMARIJN VOORAL GESCHIKT OM VLEESSOORTEN MET EEN STERKE SMAAK TE BEGELEIDEN, ZOALS WILD EN ROOD VLEES. HET OVERLEEFT EEN BAK- EN BRAADPROCES UITSTEKEND. HET KAN TEVENS GEBRUIKT WORDEN IN SLAATJES EN SAUZEN
AROMATISCH DE PLANT HEEFT EEN AROMATISCHE GEUR EN WORDT VEEL GEBRUIKT OM BADKAMERPRODUCTEN VAN EEN GEUR TE VOORZIEN. GEDROOGDE STENGELS, ZONDER BLAD, KUNNEN WORDEN VERBRAND VOOR EEN AANGENAME GEUR.[2]TWIJGEN KUNNEN TUSSEN LINNENGOED WORDEN GELEGD. DE PLANT HOUDT INSECTEN OP AFSTAND EN KAN ALDUS WORDEN RONDGESTROOID ALS ER BUITEN WORDT GEGETEN.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten